Категорії Інформація
Каси Додати подію
JAM BAND Balkan Caravan
11 серпня 2021

JAM BAND Balkan Caravan

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Літній Театр «GORSAD»
м. Одеса, вул. Дерибасівська

Про подію

JAM BAND "Balkan Caravan" в Одесі!

11 серпня 2021 року зустрічаємося в Літньому театрі "Міський сад", щоб послухати разом нову програму "Balkan Caravan" від знаменитого Jam Band в Одесі. Безжурні колоритні одесити в першу чергу відомі як виконавці балканської та бессарабської музики в жанрі поп-фолк! Музики, від якої кожна пара ніг так і норовить припустити в танок. Крім цього, група постійно розвивається ще в двох напрямках: одеські пісні і популярне ретро.

Концерт від одеської кавер-групи

Елегантні східноєвропейські мотиви, одеський колорит і завзяте музикування, - все це чекає слухачів цього вечора на відкритому майданчику Міського саду. В аранжуванні гурту навіть відомі хіти поп-музики звучать свіжо і незвично, насичені елементами балканської та циганської музики в поєднанні з соковитими басами і сучасними бітами. На виступах глядачі немов опиняються на багатонаціональній вечірці, де все просякнуте нотками дружби та спільними роздольними веселощами поза статусів і кордонів.

Щоб потрапити разом з нами на вечірку JAM BAND "Balkan Caravan" в Одесі, купуйте квитки на сайті і в касах міста. Ще більше відмінних музичних подій в Міському саду шукайте у нас в афіші Одеси.

Куди піти послухати музику і потанцювати в Одесі? Звичайно, на концерт JAM BAND в GORSAD!

  1. Багатонаціональні мотиви, оригінальні аранжування
  2. Завзяті виконавці і нове звучання старих хітів
  3. Унікальна дружня атмосфера на літньому майданчику
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код